Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.
AVG-Proof
ISO27001 & NEN7510
Ouders betrekken
Eenvoudig rapporteren
€25,- per maand
Gratis cliëntenportaal
Online Zorgplan is een digitaal samenwerkingsdossier waarin u uw cliëntadministratie bijhoudt en medische,- financiële en andere relevante gegevens van uw cliënten registreert. Eenvoudig zorgplannen opstellen, dagelijks rapporteren en het gratis cliëntportaal zijn voorbeelden van eenvoudig te gebruiken functionaliteiten die uw administratieve taken een stuk prettiger maken.
Door slimme functionaliteiten, het gratis cliëntenportaal en overzichtelijke schermen bespaart u tijd op uw administratie. Tijd die u kunt besteden aan de begeleiding van uw cliënten. Ontdek de functionaliteiten die Online Zorgplan biedt.

Probeer Online Zorgplan 30 dagen gratis, de proefperiode stopt automatisch. Besluit u klant te worden? Dan zetten we uw account om in een betaald account en behoudt u alle gegevens en registraties.

Meer dan 60.000 gebruikers

Klantervaringen

“We gebruiken Online Zorgplan voor het plannen en uitvoeren van beeldbellen of telefonisch bellen met patiënten. De grote meerwaarde van Online Zorgplan zit er voor ons met name in dat we met verschillende ketenpartijen rondom de patiënten op een gecoördineerde wijze de vereiste zorg kunnen leveren”

“De veiligheid en betrouwbaarheid van de applicatie ‘Online Zorgplan’ zijn voor ons van groot belang”

“Online Zorgplan biedt ons, de cliënt en de verloskundige de mogelijkheid voor goede Prenatale Zorg. ”

“Alle doelgroepen waarmee wij werken hebben beveiligd toegang tot hun dossiers in Online Zorgplan”

Neem contact op

Bel of mail ons. Wij helpen u direct!

050 210 02 55 Stuur een bericht

Uw gegevens

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Verstuur