Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.
Blended care
€25,- per maand
Zorgprogramma's
AVG-Proof
Gratis cliëntenportaal
ISO27001 & NEN7510
Online Zorgplan bevat alle componenten om als Blended Care oplossing in te zetten voor uw organisatie. Gesprekken voeren met cliënten, een informatiebibliotheek, digitale zorgprogramma's en de optie om ook zélf zorgprogramma's te maken en aanbieden aan de cliënt. Vragenlijsten en ROM-instrumenten aanbieden.
Door slimme functionaliteiten, het gratis cliëntenportaal en overzichtelijke schermen bespaart u tijd op uw administratie. Tijd die u kunt besteden aan de begeleiding van uw cliënten. Ontdek de functionaliteiten die Online Zorgplan biedt.

30 Dagen gratis

Probeer Online Zorgplan 30 dagen gratis, de proefperiode stopt automatisch. Besluit u klant te worden? Dan zetten we uw account om in een betaald account en behoudt u alle gegevens en registraties.

Meer dan 60.000 gebruikers

Klantervaringen

“We gebruiken Online Zorgplan voor het plannen en uitvoeren van beeldbellen of telefonisch bellen met patiënten. De grote meerwaarde van Online Zorgplan zit er voor ons met name in dat we met verschillende ketenpartijen rondom de patiënten op een gecoördineerde wijze de vereiste zorg kunnen leveren”

“De veiligheid en betrouwbaarheid van de applicatie ‘Online Zorgplan’ zijn voor ons van groot belang”

“Online Zorgplan biedt ons, de cliënt en de verloskundige de mogelijkheid voor goede Prenatale Zorg. ”

“Alle doelgroepen waarmee wij werken hebben beveiligd toegang tot hun dossiers in Online Zorgplan”

Neem contact op

Bel of mail ons. Wij helpen u direct!

050 210 02 55 Stuur een bericht

Uw gegevens

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Verstuur